top of page

Ons team

Zorgzaam en toegewijd

Sara3_edited.jpg

Sara Anthonissen
38 jaar

Mama van Roos

Kinderverzorgster
zaakvoerder

Als zaakvoerder zet Sara zich samen met haar team in om kinderen te helpen groeien terwijl ze verkennen en leren in een warme en huiselijke omgeving. Zij geniet enorm van de onvoorwaardelijke liefde dat de kinderen bieden en ervaart elke groei in de ontwikkeling van de kinderen als magie.

Nathalie.jpeg

Nathalie Van de Voorde
31 jaar

Mama van Lars en Mats

Kinderverzorgster
Sinds 1 september 2012

Nathalie is al 10 jaar een aanwinst voor het team. Haar warmte, creativiteit en gedrevenheid maken haar tot een geweldige collega en een steengoede kinderbegeleidster. Ook voor ouders is ze vaak een steun en raadgever.

Stefanie.jpeg

Stefanie Van de Voorde
33 jaar
Mama van Loewie en Lucas

Kinderverzorgster
Sinds 2 december 2013

Met haar deken van warmte is Stefanie iemand waaraan de kinderen zich meteen hechten. Haar liefdevolle persoonlijkheid is een veilige haven voor zowel de kinderen als voor haar collega's.

Ying_edited.jpg

Ying Shi
40 jaar

Mama van Alessa

Kinderbegeleider
Sinds 12 september 2016

We zijn heel blij om Ying als lid van ons team te hebben, vanwege haar zorgzame persoonlijkheid. Haar toewijding aan de zorg voor jonge kinderen maakt haar tot een schitterende, warme en zeer liefdevolle begeleider.

Nassi_edited.jpg

Nassibatou Balde
31 jaar
Mama van Hamza

Kinderbegeleider
Sinds 7 december 2021

Nassi's groot hart voor kinderen is wat haar een toegewijde begeleidster maakt. Ze is vastberaden en gedreven om de kinderen te laten voelen dat ze zichzelf mogen zijn en graag gezien zijn.  

Widad_edited.jpg

Widad Boulahtari
25 jaar

Kinderbegeleider
Sinds 28 februari 2022

Widad's hart loopt over van liefde. Jonge kinderen zijn haar passie. Ze is altijd goedgezind en draagt deze positieve energie ook over op de kinderen en haar collega's. Ze zal steeds de sterktes van de kinderen in de verf zetten.

Nouha.jpg

Nouhayla Mellagui
24 jaar

Tante van Sophia

Kinderbegeleider
Sinds 30 augustus 2022

Gedreven en liefdevol:
dat is Nouha. Ze is een kinderbegeleider met een enorm zachte aanpak. De kinderen hechten zich dan ook ontzettend snel aan haar. Ze zit in het begin van haar carrière en heeft een enorme leergierigheid.

christa.jpg

Christa Buki
23 jaar

Kinderbegeleider
Sinds 29 september 2022

Als jongste lid van ons team, bewijst Christa dat ze gemaakt is voor dit vak. Christa is een begeleidster (in opleiding) met ontzettend veel charisma en warmte. Haar enthousiasme maakt niet enkel de kinderen gelukkig, maar ook haar collega's.  

bottom of page